sa sa meiden

Hairstudio Sa-Sa.

Ruim 10 jaar geleden werden wij Sacha en Sabrina collega’s in een Kapsalon te Lelystad.
De klik was er meteen, zowel op de werkvloer als privé. In de afgelopen jaren werd onze band steeds sterker. Na heel veel ervaring opgedaan te hebben besloten wij onze creatieve handen in 1 te slaan en opende Hairstudio Sa-Sa.

Bij Hairstudio Sa-Sa kunt u terecht voor persoonlijk advies betreffende knippen, kleuren en styling van het haar.
Onze haarstylisten zijn up to date van alle nieuwe knip- en kleurtechnieken. En meten u graag een nieuwe look aan.

Werken met exclusieve haarmerk Trinity Haircare. Alle producten van Trinity zijn dierproefvrij.

Een kapsalon voor zowel dames als heren maar ook kinderen die tijdens het knippen televisie kunnen kijken of een spelletje spelen op de spelcomputer. Een kapsalon voor jong en oud.

Een kapsalon in Lelystad waar knippen nog echt knippen is.

Hairstudio Sa-Sa – Stadhuisstraat 66 – 8232 VC Lelystad – Gordiaan – Stadshart
Volg ons via Facebook en Instagram om up to date te blijven over onze creaties en aanbiedingen.

Sabrina. Topstylist & Eigenaresse

Ik riep sinds groep 6 basisschool al dat ik kapster wilde worden! Begon als 15 jarig meisje, leerling van de middelbare school te werken in een kapsalon te Lelystad. Daarna de kappersopleiding gevolgd op het ROC van Amsterdam. En ik groeide op van een onzeker meisje naar een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en kan!

Mijn werk werd meerdere keren beloond door het winnen van kappers wedstrijden van Intercoiffure Nederland! Ook zat ik bij het jongeren team van Intercoiffure Nederland, waarbij we getraind werden door de beste haarstylisten van Nederland!

Sabrina is naar eigen zeggen een perfectionist en verstaat haar vak goed! Luistert naar de klant en geeft u de juiste adviezen.

Sacha. Topstylist & Eigenaresse

Ongeveer 18 jaar geleden zat ik op een opleiding, waar ik me niet lekker voelde. Ik miste wat!
Ik ben gaan kijken wat voor een mogelijkheden het ROC nog meer te bieden had en kwam al gauw terecht bij de kappersopleiding. Al snel kwam ik erachter dat dit mij op het lijf geschreven was en voelde me er super happy mee. Het was een opleiding waarbij je vier dagen moest werken en een dag naar school ging. Ik vloog door de opleiding!

Vanaf mijn tweede schooljaar kwam ik in het centrum te werken, waar ik zo’n beetje (met een korte tussenpose) 16 jaar werkzaam ben geweest. Het was al vanaf het begin van mijn kapper carrière duidelijk dat ik ooit een eigen kapsalon wilde hebben.

Ik heb 10 jaar geleden Sabrina ontmoet bij onze vorige werkgever. We hadden gelijk al een klik. En naast collega’s werden we vriendinnen. We trokken vaak met elkaar op en leerde ook elkaars familie kennen. Enige tijd geleden kwam het plan om samen onze handen in een te slaan en als partners een kapsalon te openen. En zo geschiede. Met trots dragen wij nu de naam: Hairstudio Sa-Sa!!!

Bekijk hieronder onze oorkondes en behaalde certificaten 

img028

img040

img038

img041